Allround meubelmaker

Denk jij uit hetzelfde hout gesneden te zijn als ons en zie je deze uitdaging helemaal zitten?

Ben jij degene die wij zoeken?

Beginnen jouw handen al te jeuken bij het zien van hout en ben jij een kei in het creëren van meubels en interieur op maat? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar een echte allround meubelmaker en interieurbouwer die de passie voor hout en maatwerk met ons deelt. Wat de klant voor ogen heeft, geef jij maar al te graag vorm. Of het nu gaat om een losse meubel of een compleet interieur, jij denkt met de klant mee en weet als de beste hoe je dit moet aanpakken. Bovendien ga je als een echte vakman te werk en beschik je over voldoende kennis en ervaring met machinale houtbewerkingsmachines. Nauwkeurig werken is voor jou geen uitzondering, maar een vanzelfsprekendheid. Met jouw in ons team ziet het eindresultaat er altijd tot in de puntjes gelikt/tiptop uit!

Wat bieden wij?

Als Allround meubelmaker en interieurbouwer bij Maat Meubels & Interieur ben je verantwoordelijk voor de fabricage en realisatie van maatwerkmeubels en interieurs voor particuliere en zakelijke klanten. De projecten variëren in grootte en stijl, maar maatwerk is in alle projecten essentieel. De werkzaamheden zul je zowel in de werkplaats als op locatie verrichten, waardoor geen enkele werkdag hetzelfde is. Bovendien kom je terecht in een team waar naast hard werken en een goede samenwerking, ook ruimte is voor heel veel gezelligheid!

Functie-eisen

  • In het bezit van een afgeronde opleiding richting meubelmaker of interieurbouwer
  • Recente en relevante werkervaring
  • In het bezit van Rijbewijs B(E)
  • Gemotiveerd en een echte teamplayer
  • Woonachtig in de omgeving van het Westland

Arbeidsvoorwaarden

  • Fulltime dienstverband
  • Cao conform CAO meubileringsbedrijven
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Ben je gemotiveerd, nauwkeurig en een goed oog voor detail?

Denk jij uit hetzelfde hout gesneden te zijn als ons en zie je deze stage helemaal zitten? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres of bel naar een van onze telefoonnummers. Wij kijken uit naar je reactie!