Wij verzorgen een ontwerp op maat voor particulieren en bedrijven.

Het ontwerpproces

Het ontwerpproces begint altijd met een persoonlijk gesprek waarbij wij luisteren naar uw ideeën en wensen. Wij denken actief mee om deze om te zetten in een persoonlijk ontwerp. Hierbij maken wij gebruik van moderne visualisatietechnieken die de materialen en kleuren duidelijk weergeven. Dit zorgt voor de meest betrouwbare visualisatie van het ontwerp en zal u helpen in uw uiteindelijke keuze. Bij Maat Meubels & Interieur vinden wij het belangrijk om aan al uw verwachtingen te voldoen. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

2D en 3D tekeningen

Allereerst maken wij een 3d-ontwerp met behulp van visualisatiesoftware. Kleuren en materialen worden hierdoor levensecht afgebeeld en dit zal u een zeer realistisch beeld geven van hoe de meubels er in werkelijkheid uit komen te zien. Dit bespreken wij met u en bij tevredenheid gaan we, nadat we uw woning zorgvuldig hebben ingemeten, aan de slag met de technische tekening (2-d ontwerp) waarbij ook de exacte indeling van de meubels en de daarbij horende maten duidelijk zichtbaar worden. Bent u helemaal tevreden en staat u voor 100% achter het ontwerp? We geven u een prijsindicatie en wanneer u hier met een goed gevoel mee akkoord kunt gaan, starten we de productiefase en verzorgen wij het interieur dat u voor ogen hebt. Tussendoor is natuurlijk altijd ruimte voor onderling overleg en afstemming.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of maak een afspraak voor het maken van uw unieke ontwerp.