Maat Meubels & Interieur staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Wij zijn Maat Meubels & Interieur, opgericht door de tweelingbroers Bo Maat en Max Maat.

Onze reis in de meubelmakerij begon al op jonge leeftijd. Na verschillende opleidingen en waardevolle ervaring in de branche, namen we in 2016 de stap om ons eigen bedrijf op te richten. Wat begon in een kleine thuiswerkplaats, is uitgegroeid tot ons huidige pand aan de Lorentzstraat in ’s-Gravenzande. Hier realiseren wij, samen met ons team van meubelmakers en ontwerpers, uw droominterieur. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten met onze op maat gemaakte, hoogwaardige meubels.

Maatwerk leveren van ontwerp tot interieur, dat is waar wij het beste in zijn.

Hierbij staan uw wens en behoefte natuurlijk centraal. Wij werken aan kleine projecten zoals het maken van losse meubels, tot grote projecten, zoals het realiseren van een geheel interieur. Voor elke interieurstijl kunt u bij ons terecht, of u nu geïnteresseerd bent in een landelijk, strak of modern ontwerp.

De mogelijkheden, ook in de keuze van materialen, zijn bij ons onbeperkt. Wilt u een nieuwe keuken, een boekenkast of een meubel onder uw tv? Wij maken het voor u!

In ons pand aan de Lorentzstraat combineren we traditioneel vakmanschap met moderne technologie. Onze werkplaats is uitgerust met geavanceerde machines en een eigen spuitcabine, wat ons in staat stelt om efficiënt te werken en uitzonderlijke kwaliteit te leveren.

Wilt u meer weten over onze meubelmakerij en onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de showroom aan de Lorentzstraat in ’s-Gravenzande.

Max Maat

Eigenaar

Bo Maat

Eigenaar

Yuri Biezen

Allround meubelmaker

Piet van der Hoeven

Meubelspuiter

Word onze nieuwe maat!

Bekijk ons aanbod op de vacaturepagina of stuur een open sollicitatie

Ivano Pedrini

Allround meubelmaker