Maat Meubels & Interieur staat voor vakmanschap en kwaliteit

Wij zijn Maat Meubels & Interieur, opgericht door de tweelingbroers Bo Maat en Max Maat.

Bij ons allebei begon de liefde voor het vak al vroeg en nadat wij de juiste opleidingen hebben gevolgd en de nodige ervaring hebben opgedaan binnen de branche waagden wij de sprong in het diepe en zetten wij in 2016 ons eigen bedrijf op.

Eerst in een werkplaats aan huis, maar al snel werd deze te klein en zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Lorentzstraat in ’s-Gravenzande. Hier werken wij met ons gedreven en specialistische team van meubelmakers en ontwerpers met veel passie en plezier aan hoogwaardige op maat gemaakte meubels en bezorgen wij u het interieur waar u van droomt. Wij richten ons hierbij zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.

Maatwerk leveren van ontwerp tot interieur, dat is waar wij het beste in zijn.

Hierbij staan uw wens en behoefte natuurlijk centraal. Wij werken aan kleine projecten zoals het maken van losse meubels, tot grote projecten, zoals het realiseren van een geheel interieur. Voor elke interieurstijl kunt u bij ons terecht, of u nu geïnteresseerd bent in een landelijk, strak of modern ontwerp.

De mogelijkheden, ook in de keuze van materialen, zijn bij ons onbeperkt. Wilt u een nieuwe keuken, een boekenkast of een meubel onder uw tv? Wij maken het voor u!

In ons pand aan de Lorentzstraat in ’s Gravenzande hebben wij alles in huis om de kwaliteit van uw op maat gemaakte meubels naar het hoogste niveau te tillen. In onze werkplaats gebruiken wij moderne machines en beschikken wij over een eigen spuitcabine. Zo zorgen wij ervoor dat we zo efficiënt mogelijk werken en dat wij uw meubels zo goed en snel mogelijk kunnen opleveren.

Wilt u meer weten over onze meubelmakerij en onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de showroom aan de Lorentzstraat in ’s-Gravenzande.

Max

Eigenaar

Sjoerd

Allround meubelmaker

Bo

Eigenaar

Word onze nieuwe maat!

Bekijk ons aanbod op de vacaturepagina of stuur een open sollicitatie

Guido

Allround meubelmaker

Luciën

Allround meubelmaker

Piet

Meubelspuiter